Золотая Серия. Книга Елены Гешко "Дмитрикові стежинки"

Золотая Серия. Книга Елены Гешко "Дмитрикові стежинки"


ББК 84  УДК 82-1

Г 45

ISBN 978-617-7494-35-4

Дмитрикові стежинки. Збірка віршів /Олена Гешко. Київ: Золота серія «Письменник в інтернет-просторі», 2018 – 56 с.

Мій синочок, Дмитро Мандрабура, - найперший читач, редактор і шанувальник моєї творчості.  Саме в його буднях і в житті поруч з сином (цим невичерпним потоком енергії і безперервного руху) я черпаю натхнення  для  своєї творчості.   Отже, збірочка моїх віршів сьогодні для нього і про нього. І для всіх моїх маленьких друзів-читачів, кому не байдужа природа рідної землі і віршовані рядки, в яких вона оспівана.

Олена Гешко 

До тебе, мій читачу

 

Шановний читачу! Я рада зустрічі з тобою на сторіночках цієї невеликої збірочки. Мої віршовані рядочки – наче ниточки тієї невидимої павутинки сьогодення, яка пов’язує мене з моїм синочком, з моїми учнями і міцними невидимими путами приєднує нас до рідної землі і навколишнього безмежжя буття. Так хочеться просто жити і творити, не загубитися в коловороті сірої буденності, знаходити нових друзів і просто цікавих співрозмовників. І так як не можна створити майбутнього без минулого і теперішнього, то я спрямовую свої вірші, як промінчики тепла і світла, саме дітям: нашій найбільшій цінності нації, нашому майбутньому.

Я почуватиму себе безмежно щасливою, якщо мої вірші доторкнуться хоча б однієї юної душі, зворушать її, закличуть до усвідомленої гармонії з рідною землею.

Олена Гешко

                                              

                             ДОТИК

 

Вечір морозом іскриться,

Сніжинок діаманти - в руці.

Казка тобі хай присниться,

Усміх загра на щоці.

 

Тихі зимові стежинки

Хурделиця геть замела.

На віях у тебе – сніжинки,

Прихистку просять, тепла

 

Зимонька враз помайнула.

В серці, в душі – весна!

Щастям тебе огорнула

Пісня весни чудна.