Библиотека "Писатель в интернет-пространстве". Людмила Хорошева. "Воцерковлення"

Библиотека "Писатель в интернет-пространстве". Людмила Хорошева. "Воцерковлення"

                               

ISBN 978-617-7494-22-4

 

Ювілейне видання, доповнене новими віршами, і відповідає річному колу Богослужінь Православної Церкви, оздоблене тринадцятьма іконами: Пасхи і Двунадесятих свят.Автор щиро дякує за духовні настанови в цій збірці віршів православному священнику,  кандидату богословських наук, митрофорному протоієрею Іоанну Київському (Свято-Володимирський Собор, м. Київ)

 

                       Читать книгу ЛЮДМИЛЫ ХОРОШЕВОЙ можно в БИБЛИОТЕКЕ НАШИХ КНИГ 3D

Хорошева-Степанюк Людмила Миколаївна

народилася у м.Вільнюс (Литва) в 1949 р. З 1956 року живе в м.Ірпінь.

У 1966 р. закінчила Ірпінську ЗОШ №2.  1972 року закінчила хіміко-технологічний факультет  Київського політехнічного інституту. Працювала за фахом. Пенсіонерка. З 2003 р. бере участь у поетичній студії "Дебют" при Ірпінській міській бібліотеці. У 2011 році прийнята до Всеукраїнської творчої спілки Конгрес літераторів України. В творчому доробку має понад десять збірок віршів.

Збірки віршів "Мозаїка духовних чеснот" (2017) та "Воцерковлення" (2018) видавництва "Письменник в інтернет-просторі" при Національній Спілці Письменників України, на Міжнародному літературному конкурсі "Сузір`я Духовності" отримали дипломи в номінації "Краща книга року"в 2017 і 2018 роках за відображення теми православія в поезії.